Президентът Румен Радев ще се срещне на Дондуков“ 2 с кандидата

...
Президентът Румен Радев ще се срещне на Дондуков“ 2 с кандидата
Коментари Харесай

На крачка от служебен кабинет: Главчев ще съобщи имената на министрите на президента

Президентът Румен Радев ще се срещне на „ Дондуков “ 2 с  претендента за длъжностен министър-председател Димитър Главчев, оповестиха от президентството. Срещата е планувана за през днешния ден от 9:30. Очаква се Главчев да показа на президента имената на служебните министри.

Припомняме, че на 30 март Радев разпореди на Главчев да предложи състав на служебно държавно управление.

В сходство с главния закон на България Радев ще организира наложителните съвещания с представители на парламентарните групи в 49-ото Народно заседание, допълват от президентството.

В четвъртък Радев се срещна с управлението на Централната изборна комисия (ЦИК), с цел да обсъдят идните европейски и парламентарни избори в страната.

На срещата Радев разгласи, че Главчев още в границите на вчерашния ден ще бъде подготвен със състава на служебния кабинет. 

„ Наред с от дълго време плануваните избори за Европейски парламент, в същия времеви интервал би трябвало да проведем и изключителни парламентарни избори. Вече приканих господин Димитър Главчев, който дефинирах за претендент за длъжностен министър-председател, да успее в едноседмичен период да показа състав на Министерския съвет, с цел да имаме опцията на масата избори „ две в едно “, сподели президентът.

dariknews.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР